Jennifer Lopez hidhet në gjyq për postimin e kësaj fotoje në Instagram!!!

Jennifer Lopez sapo është bërë një prej yjeve të hedhura në gjyq për shkak se ka kanë postuar në Instagram fotografi, për të cilat nuk kishin leje!! Sipas platformës online The Blast, një fotograf i quajtur Michael Steëart pretendon se ia ka shkrepur pozën Jenniferit ndërsa shëtiste në Nju Jork dhe të drejtën e përdorimit të saj, ia kishte dhënë Daily Mail-it, por jo vetë aktores.

Ai tani e ka hedhur në gjyq për shkak se Xheni e ka postuar foton në rrjetet e saj sociale, pa marrë lejen e tij. Fotografi këmbëngul se ka cdo të drejtë mbi foton, pavarësisht faktit që aty është pamja e Lopezit, dhe flet për shkelje të të drejtës së autorit.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article