Nënë përsëri? Rrëfehet aktorja e Portokallisë!!!

Arriti të bjerë në sy që në fillim dhe sot, i sjell publikut njërin prej personazheve më pikante të spektaklit të madh të humorit. Delinda Disha ishte tek “ Ftesë në 5“ e Bieta Sulos, ku ka treguar dicka më shumë se zakonisht mbi jetën personale.

Aktorja është prej dy vjetësh nënë e një djali, Dasantini, por nuk është se nuk mendon për një vëlla ose motër për të.

“Sigurisht që mendoj ta bëj Dasantinin me një motër ose një vëlla, por më duket akoma pak herët. Nëse vjen, është i mirëpritur. Janë planet e Zotit. Por mendoj, ndoshta pas një viti”, është shprehur ajo, dhe përderisa arrin të vendosë një lloj date, qoftë edhe me përafërsi, do të thotë se planin e ka!!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article