“Nuk i shkel në emision“, kush e ka zemëruar kaq shumë Mc Kreshën??

Duhet të më kërkojë falje, përndryshe nuk i shkoj më në emision. Mc Kresha ka pasur një debat me moderatoren dhe pretendon apologjinë e Liberta Spahiut. Zënkat dhe përplasjet janë pjesë e pandashme e botës së showbizit, ashtu sic ndodh rëndom edhe në fusha të tjera; por cështja është se këtu gjërat bëhen publike.

I ftuar në “NIN”, reperi tregoi se në “Prive” mund të shkojë mund të shkojë vetëm nëse merr një telefonatë nga Liberta, ku ajo t`I thotë:  “Kresh, çka  ka ndodhur, më fal, jemi shokë. Faljen e ke, gjithçka është ok, ka vetëm dashuri mes nesh“. Kaq tha Mc Kresha, pa e zbuluar shkakun e konfliktit dhe pa e shuar kështu plotësisht kërshërinë tonë.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article