Ja çfarë duhet të bëni që poret tuaja të duken më të vogla!

Mendojini poret tuaja si rripat e gomës. Ndërsa baza e tyre është gjenetike ato mund të zgjerohen dhe ndërsa ato janë zgjeruar mund ta gjeni veten duke bërë një plan se çfarë duhet të bëni me to. Fatmirësisht këto metoda të aprovuara dermatologjikisht do t’ju ndihmojnë.

Esfolimi

Kur qelizat e vdekura shtresëzohen mbi njëra tjetrën ato futen në pre dhe I zmadhojnë ato. Esfolimi është mënyra më e lehtë për ti pastruar ato.

Rrisni gjëndrat yndyrore

Produket me bazë qymyri dhe plasteline tërheqin papastërititë porsi magnet nga poret duke I bërë ato të duken shumë të vogla.

Rrisni prodhimin e kolagjenit

Proteina e kolagjenit që përmban lëkura jonë pakësohet me kalimin e kohës dhe kjo shkakton një problem duke qenë se kolagjeni forcon muret e poreve duke I bërë ato të duken shumë të vogla. Microneedling( një pajisje që krijon shpime në lëkurë, e nxisin lëkurën që të prodhojë më shuëm kolagjen.

Previous ArticleNext Article