Michelle Obama, kritikohet ashpër pas vërejtjes për Melania Trumpin!

Ish Zonja e parë e Shteteve të Bashkuara bëri një verejtje për atë qe e mban aktualisht këtë titull, Melania Trumpin. E ftuar në emisionin e Jimmy Fallon, Michelle nuk u tregua shumë elegante me Melanian.

E pyetur si ishte momenti i largimit të saj nga Shtëpia e Bardhë, menjëherë pasi Donald Trump fitoi zgjedhjet, Michelle u përgjigj: “Ishte, thjesht e pastër,  <Bye, Felicia!> “, ka thënë ajo duke iu referuar personazhit të serialit mjaft popullor „Friday”,  por kjo u perceptual si fyerje për Melanian.

Michelle thanë kritikët, është një femër ë zgjuar dhe e di se emri Felicia, në aspektin fonetik, ngjan me Melania, dhe kështu e kanë perceptuar të paktën një pjesë e amerikanëve që nuk janë dakort me sjelljen e ish Zonjës së Parë.

Previous ArticleNext Article