Këngëtari shqiptar këndon në festën e Krishtindjeve të Jennifer Lopezit!!

Është një tjetër talent shqiptar, duket mjaft i vlerësuar jashtë kufijve. Zërin e tij e ka pëlqyer Kim Kardashian, por ndërkohë së fundi ka habitur dhe Jennifer Lopezin e Sia-n me performancën e vet, atë të “ Last Christmas“ nga Wham. Albert Stanaj e hodhi videon në Instagram.

“Kjo ishte dhurata më e bukur“, ka shkruar ai, “ të këndosh përpara legjendave të tilla. Sia është ulur tamam përballë meje, Alex e JLo janë aty gjithashtu, ndihme kaq i bekuar këto Krishlindje..Jua dua të gjithëve, muzikë e re do të mbërrijë së shpejti!!“.

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article