Kartolina e Vitit të Ri e familjes së Edi Ramës qenka e adhurueshme!!!

E thjeshtë dhe tepër e natyrshme, kartolina e Vitit të Ri e familjes së kryeministrit rrëfen një moment gëzimi tejet spontan, e është pikërisht kjo që e bën kaq të bukur! E pasforcuar, hareja e festive shkrihet ne këtë fotografi me harmoninë familjare, por ndërkohë, syrit të ndjeskëve, nuk i ka shpëtuar dicka e pazakontë: një palë këpucë të vendosura në bibiliotekë!

Kurioziteti ka qenë i madh, por atë e ka shuar vetë Linda Rama me sqarimin se bëhet fjalë për këpucët që i veshi në ditën e dasmës dhe i konsideron një ogur të mirë!

Previous ArticleNext Article