U shpall bebja më i bukur i një ylli, si duket sot vogëlushi me sytë e shkruar!!!

 

Përpara pak vitesh, shtypi ndërkombëtar e cilësoi si beben më të bukur të një personi të famshëm.

Por si duket sot djali i këngëtares së famshme Fergie? Ajo e tregoi vetë përmes disa fotove të hedhura në Instagram, me rastin e Ditës së Falenderimeve. Vogëlushi Axl është pese vjec; është djali që Fergie ka me ish bashkëshortin, Josh Duhamel dhe ka mbetur sërish një fëmijë shumë i bukur!!E ëma duket shumë krenare për të, dhe ka të drejtë!!!

Previous ArticleNext Article