E frikshme, cfarë ngjashmërie më të ëmën djali 16 vjecar i aktores Liz Hurley!

Aktorja britanike Elizabeth Hurley postoi së fundi disa foto të djalit të saj adoleshent në Instagram, dhe ishte e pamundur që fansat të mos befasoheshin nga ngjashmëria e madhe e tij me të ëmën! Djali 16 vjecar ka flokë gështenjë, sy bojëqielli e tipare të njëjta me ato të Lizit.

Është i mrekullueshëm, thonë disa, por nuk i fajëson dot as të tjerët që pyesin: “cfarë është, djalë apo vajzë“?? Sepse në fakt, bukuria e tij është e tillë që ngjason me atë të një femre!

Lizi dhe Damiani e pritën Vitin e Ri në Bombej të Indisë, ku aktorja 53 vjecare ( po që duket shumë mirë), realizoi disa foto të mrekullueshme në breg te detit!

Previous ArticleNext Article