Fjoralba Ponari shton në peshë, ja si duket tani!

Bukuria dhe eleganca e saj ranë në sy që në fillim; por ndonëse Fjoralba Ponari na dukej shumë mirë nga ekrani, ajo së fundi ka shtuar 5 kilogramë, sic e tregon dhe vetë përmes një postimi në Instagram.

Moderatorja ka vendosur pranë njëra tjetrës dy foto krahasuese, ku shihet përpara dhe pas transformimit. Ndryshimi në fakt nuk është shumë i madh, thjesht format e saj duken ca më të rrumbullakosura.

Ajo sërish mbetet një prej prezantueseve më të hijshme të ekranit, dhe kjo pesha e re, i shkon shumë!Previous ArticleNext Article