Sfida e internetit, yjet shqiptarë hapin portofolët, tregojnë paratë!

Është një sfidë e re, e nisur rishtaz por që po jep efekt: disa nga Vip-at i janë përgjigjur pozitivisht “ftesës“ për të treguar sa para kanë në portofol në to momente. Janë vetë te famshmit ata që nominojnë njëri tjetrin. Sigurisht, ka dhe nga ata zgjedhin ta anashkalojnë sfidën, por të tjerët, nuk e kanë pasur problem të tregojnë publikisht portofolin. Ja disa prej tyre: 

Previous ArticleNext Article