Jona Spahiu paska lindur për televizion! Dalin imazhet kur ishte 6 vjeç

Prezantuesja e Digitalb, Jona Spahiu ka publikuar pak momente më parë disa imazhe të sajat të fëmijërisë. Jona na tregoi se në moshën 6-vjeçare ajo paska qenë pjesë e programeve për fëmijë që realizoheshin në TVSH së bashku me motrën e saj Sherinën.

Imazhi i Jona Spahiut është i njëjtë dhe duket sikur asgjë nuk ka ndryshuar që nga ajo kohë. E njëjta fytyrë e ëmbël dhe i njëjti zë, asokohe prezantuesja shfaqet teksa tregon një gjeagjëzë, ndëra e motra reviton një vjershë.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article