Kush është aktori që nuk i puth kurrë në buzë koleget, edhe kur ia kërkon skenari!

Në historinë e kinematografisë nuk është parë një gjë e tillë, megjithatë aktori Neal McDonough thotë se asgjë dhe askush nuk e bind dot të shkelë mbi parimet e veta.

Ai nuk pranon role që kërkojnë puthje me partneret në sheshxhirim. Nuk ka asgjë me koleget e veta, thjesht mendon se buzët i ka vetëm për të shoqen, ish modelen Ruve Robertson.

Ai thotë se gjithcka ia detyron asaj dhe bindjeve të tij fetare. Neal McDonough është katolik praktikant dhe nuk lëkundet nga e tija, edhe nëse kjo gjë I ka kushtuar role të rëndësishme. Për shkak të këtij “zakoni“, Neal ka humbur  një honorar prej gati një milionë dollarësh për një rol në një serial televiziv.Previous ArticleNext Article