Dalin mesazhet intime: fill pas divorcit, burri më i pasur i botës i shkruan moderatores së martuar!!

Jeff Bezos nuk ka qenë gjithmonë i pasur, por edhe atëherë e ka pasur në krah gruan e tij të 25 vjetëve, MacKenzie.

Megjithatë paraja duket se ndikon vërtet tek njerëzit. Bosi i Amazon u nda me të shoqen pas një cerek shekulli bashkë dhe arsyeja duket ka qenë një moderatore e martuar: Lauren Sanchez!

Daily Mail thotë se ai ka pasur një lidhje të paktën 8 mujore me Sanchez përpara se të firmoste doklumentet e divorcit. Edhe Sanchez duket ka nisur procedurat e ndarjes me bashkëshortin, Patrick Whitesell.

Ndërkohë në rrjete sociale qarkullojnë mesazhet që Jeff I nisi me të mbaruar punë në gjykatë: “ Dua të të puth e të të shtrëngoj“, I thotë ai. Pasuria e Bezos llogaritet diku tek  140 miliardë dollarë.

Previous ArticleNext Article