E patën quajtur “ trashaluqi“ i Hollivudit, aktori Chris Pratt dobësohet me “dietat“ e Biblës!!

Aktori i “ Gardianëvë të Galaksisë“ ka qenë goxha i mbushur përpara, dhe ndonëse arriti të dobësohej, e ka parë së është mjaft e vështirë ta ruash edhe peshën e re. Chris ka gjithmonë tani tendencën e shëndoshjes, me të cilën, duhet të luftojë shumë.

Pasi ka provuar lloj lloje metodash, së fundi, duke qenë edhe besimtar, i ka hyrë një sfide mjaft të pazakontë: ai do të përpiqet të dobësohet përmes lutjes dhe agjërimit të parashikuar në Bibël!

Kështu, aktori po nis një dietë të frymëzuar nga regjimi i rreptë I profetit Daniel, nga Dhjata e Vjetër; për 21 ditë ai do të pijë ujë e do të hajë vetëm fara, perime dhe fruta. Duket se kjo do ta ndihmojë edhe për pastrimin e organizmit!

 

Previous ArticleNext Article