Flori Mumajesi nostalgjik, nxjerr foton kur ishte 6 vjec ( po ai shikim, njësoj!!!).

Bëjmë, c`bëjmë, dhe prapë i kthehemi kujtimeve të fëmijërisë. Nostalgjia na nagcmon të gjithëve, dhe Flori Mumajesi  nuk bën përjashtim. Kantautori aq i dashur për publikun ka postuar një foto të kohës kur ishtë 6 vjec; ai shihet aty I hipur mbi një kalë lodër dhe postimin e shoqëron me mesazhin: “ Kush është rritur në kombinat, e njeh mirë këtë kalin“!!.

Ndërsa ne pamë që Flori, fëmijë paska qenë shumë imack, por me një shikim depërtues, të cilin nuk është vështirë t`ia identifikojmë edhe tani!

 

Previous ArticleNext Article