Mbesa e Agnesa Vuthajt qenka një yll! ( dhe sa i ngjan)!!!!

Agnesa Vuthaj është një prej femrave më të bukura shqiptare, dhe bukurinë e paskan në gen në familjen e saj. Edhe nëse ish miss-i nuk ka fëmijë, ajo na prezantoi me mbesën e saj, e cila ka një pamje mbresëlënese!

Është e qartë se Tuana ka tipare modeleje, e ndoshta ndjek rrugën e hallës, përse jo. Ajo është si një ëngjëll, ka shkruar Agnesa në Instagram në krah të fotos së vajzës së të vëllait. Dhe nuk ekzgjaron aspak!!!

Previous ArticleNext Article