Thonjtë e Dua Lipës na tregojnë se cili është trendi këtë vit!!!

2019 është viti kur duhet të ndryshoni;  ndryshoni modelin e flokëve, investoni në produkte cilësore bukurie, dhe mos harroni, manikyrin e ëndrrave! Michelle Humphrey është artistja e thonjve tek e cila “ falet“ Dua Lipa, dhe ajo tregon cfarë preferohet këtë vit!

Xhelatina transparente

Tonet e “camcakëzit“

Thjesht dhe pastër

Vezullimi i xixave

Mania e mustardës

Previous ArticleNext Article