Mos u habisni! Kjo është fobia e çuditshme e Florjan Binaj-t

Që shumë njerëz kanë frikërat dhe fobitë e tyre në jetë kjo është diçka krejt e natyrshme. E një fobi të tillë e paska edhe aktori i njohur i humorit Florjan Binaj, i cili ka treguar këtë ‘sekret’ të tijin në emisionin “Late Night Show” në Ora News.

Flori rrëfeu se ai ka fobi bamjet dhe se ato i janë dukur të shpifura që kur ishte fëmijë.Madje aq fobi i pska sa pranoi se për të më mirë është të përballet me 3 veta sesa të konsumoj bamje!

Nëse ka një gjë të shpifur për mua në jetë, janë bamjet. Që kur isha i vogël, i shihja dhe thoja, bishta krokodili. Ma bëjnë lëkurën mornica-mornica. Ato mund të jenë shumë të mira. Po mu sulën 3 vetë mund të duroj, por po më dhe edhe pjeshkë me lesh në dorë… “.

Previous ArticleNext Article