Princi William zbulon se çfarë ‘nuk do ti falte’ Princi George nëse ai do të harronte!

Prindërit jetojnë për të bërë fëmijët e tyre të lumtur dhe kjo përfshin edhe prindërit që janë pjestarë të familjes mbretërore. Që Princi George të jeët I lumtur mjafton vetëm një gjë. Kurrë mos harro t’I blësh atij një helikopter lodër kur të kesh mundësi.

Gjatë një vizite në Air Ambulance në Londër Princi William I’u ofruan një sërë dhuratash-përfshirë këtu një helicopter lodër për të cilin Duka i Kembrixh tha se duhej patjetër që ta çonte në shtëpi të djali I tij George. “Nuk mund të kthehem në shtëpi pa këtë lodër; George nuk do të ma falë,” tha William me shaka. Edhe pse ky koment ishte një shaka përsëri George njihet për dashurinë e tij ndaj helikopterit.

Gjatë një udhëtimi në Hamburg, Gjermani në 2017-ën pak para ditëlindjes së tij të 4-ërt, Geroge mbushi titujt e gazetave mbarë botës kur u shfaq një foto e tij ku dukej I mahnitur nga helikopterët në aerodrom.Previous ArticleNext Article