Si këta tre stilistë e kthyen të vjetrën në modë e të përmirësuar!

Arcana, New York

Historia fshihet në zemrën e stilimeve të markës së ndodhur në Brooklyn. Sipas themelueses së saj Arianna Reagan, çdo copë ka një histori të feshehur pas çdo stilimi pak rëndësi ka nëse është një kimono e krijuar nga një copë antike prej mëndafshi e blerë nga një shitës Japonez apo një veshje për të ciulënn janë dashur shumë orë punë për ta përfunduar.

Greg Lauren x AlanuiGreg Lauren ndan një dashuri të motiveve Amerikana me xhaxhain e tij Ralf por stilisti me bazë në Los Angeles ka një qasje komplet tjetër ndaj modës. Mendoni për pupla me copë me motive dhe të zbukuruar me copë xhins.

Alexandra Hakim

Alexandra Hakim argjendarja e njohur Britaniko-Libaneze frymëzohet nga çdo gjë kur krijon bizhuteritë e saj. Ajo I përdor materialet e ndryshme për tu dhënë vlerë dhe rezultatet finale të bizhuve të saj janë fantastike.

Previous ArticleNext Article