Çfarë veshën yjet në Tapetin e Kuq të “Critics’ Choice Awards 2019” 0

Mbrëmjen e djeshme u mbajt ceremonia e “Critics’ Choice Awards 2019” ku u nderuan yjet e filmit dhe të shië-t në televizion. Ky edicion i 24-të i ndarjes së çmimeve pa të parakalonin në tapetin e kuq emra të njohur të kinematografisë disa prej të cilave kanë kaluar provën e të veshurave më mirë.

Shihini më poshtë

Previous ArticleNext Article