Arsyeja e këndshme dhe surprizuese pse Jennifer Lopez dhe Alex Rodrigues po e shesin apartamentin e tyre!

Jennifer Lopez dhe Alex Rodrigues janë çifti më I mirë I 2018-ës dhe pavarësisht se nuk janë të fejuar ata I kanë të qarta pritshmëritë e tyre si një familje e bashkuar. Prandaj lajmi se këngëtarja dhe ylli I bejsbollit do të shisnin apartamentin e tyre në Nqeë York vetëm një vit pasi e blenë ishte pak I frikshëm.
Sipas People në fakt bëhet fjalë për një arsye të këndshme familjare. Sipas një miku të tyre ata kanë nevojë për më shumë hapsirë për fëmijët e tyre. Ata e duan ndërtesën dhe vendin por nuk ka hapsirë të mjaftueshme dhe dhomat nuk janë të mjaftueshme për fëmijët e JLO Emme dhe Max dhe as për fëmijët e A Rod, Natasha 14 dhe Ella 10.

JLO bëri një deklaratë të ëmbël për binjakët e saj dhe mundi didi të fitonte #10yearchallenge ditën e djeshme duke thënë kështu se 10 vjet më parë ajo ishte gati për të lindur ndërsa sot duket më e mrekullueshme se kurrë.

Previous ArticleNext Article