Sfida më e re e Instagramit: Vip-at hapin arkivat e 10 viteve më parë

Në Instagram ka filluar një sfidë e re e quajtur “10 Years Challenge” që ka për qëllim publikim e fotove të 10 viteve më parë . Më këtë rast edhe ne kemi mundësinë të shohim disa foto të papublikuara më parë si dhe ndryshimin që kanë pësuar gjatë këtyre viteve personazhet e njohur shqiptarë
Armina Mevlani


Olti Curri


Bleona Qereti


Marsela Cibukaj

Oni Hysenbelliu

Estela Ujka

Niko Komani


2Po2
Visjan Ukcenaj
Drini Zeqo

Delinda Disha

Teuta Krasniqi

Elita Rudi

Ronela Hajati

Previous ArticleNext Article