Vajza e Michael Jackson në qendër rehabilitimi, probleme me shëndetin mendor

Paris Jackson, vajza e mbretit të pop-it Michael Jackson, i është drejtuar një klinike rehabilitimi për të kuruar problemet me shëndetin mendor.

Pas një viti shumë të zënë me punë që e bëri Paris të udhëtojë në gjithë botën, ajo ka vendosur të marrë pak kohë për të rifilluar, riorganizuar dhe për ti dhënë prioritet shëndetit të saj fizik dhe emocional,”-tha një burim, duke shtuar se “Ajo ka bërë një kontroll në një qendër rehabilitimi që ta ndihmojnë me mirëqenien e saj.”

Paris foli hapur në publik për problemet e saj me depresionin në një intervistë për “Rolling Stone” në 2017-ën, duke rrëfyer edhe tentativën e saj të vetvrasjes në moshën 15-vjeçare.

Previous ArticleNext Article