Aktori i famshëm turk drejt divorcit, arsyeja qenkan paratë!!!

Kanë një diference moshe prej 20 vitesh, por ky nuk ka qenë deri më tani problem për Ozcan Deniz dhe bashkëshorten e tij Feyza Aktan. Në 2018-tën, ata u bënë me fëmijë, një djalë që e quajtën Kuzey, dhe u duk se cdo gjë shkonte mirë mes ciftit.

Por së fundi flitet se martesa e aktorit të njohur është në krizë, dhe shkak qenkan bërë shpenzimet e tepruara të së shoqes!! Mësohet se Ozcan i paska caktuar kohë më parë disa “kufij“ ekonomikë, pasi ajo e kishte tendencën për të qenë “dorëshpuar“. Por Feyza e ka tepruar sërish, duke e xhindosur bashkëshortin që ka mbyllur të gjitha llogaritë e hapura në emër të së shoqes!!!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article