Në Voice Kids qenka dhe djali i një këngëtareje mjaft të dashur për publikun!!!

Doni i ngjan shumë mamasë së tij, një këngëtare e cila i solli publikut shqiptar një këngë tepër të dashur, të cilën nuk e harron lehtë!! Në fakt nuk paska qenë ideja e së ëmës, por përballë këmbënguljes së djalit, Fitnete Tuda nuk ka rezistuar gjatë dhe e regjistroi tek Voice Kids.

Dhe Doni do të konkureojë pikërisht më këngën që e bëri të njohur nënën e tij, “ Shi bie në Tiranë“, shkruar dhe interpretuar nga ajo vetë përpara 22 vjretësh, në festivalin e këngës në RTSH.

Doni ndërkohë arriti të bëhej pjesë e skuadrës së Renisit dhe Aleksandër Gjokës.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article