Angelina Jolie shfaqet në publik për të parën herë që nga lajmi se Brad Pitt është lidhur me armiken e saj!!!!

Në muajin dhjetor, arriti të mbyllte marrëveshjen e kujdestarisë pas një beteje të gjatë ligjore me ish bashkëshortin Brad Pitt. Por së fundi qarkullon lajmi se ky I fundit po takohet pikërisht me armiken e saj, Charlize Theron. Anxhelina nuk e dha veten, e këtë fundjavë u pa duke bërë Pazar me djalin Pax, në Los Anxheles.

Sipas një raporti të RadarOnline, aktorja 43 vjecare dhe Theron “luftojnë“ prej vitesh të tëra për rolet nëpër filma dhe nuk e durojnë dot njëra tjetrën!! Urrejtja mes tyre vazhdon prej shumë kohësh dhe thjesht, nuk ka të sosur, thotë raporti.

Mendohet se Brad 55 vjec dhe Charlize kanë nisur të takohen që prej Krishtlindjeve.

Previous ArticleNext Article