Ana e Arditit bëri 10 vjec, fotot nga festa i nxjerr Aurela Gace!!!

E preku publikun pak kohë më parë kur e përshkroi veten si “ Ana e Arditit“, dhe tani, vogëlushja e moderatorit të njohur rikthehet në vëmendje, këtë herë për një arsye që kërkon patjetër urimet tona: Ana mbushi 10 vjec, dhe festën e ditëlindjes, e pati vërtet shumë speciale.

Këtë treguan fotot e postuara nga njëra prej te ftuarve VIP të vecantë të mbrëmjes, miq të Arditit, edhe pse këtë radhë nuk ishin protagonistët e vërtetë, ishin fëmijët!!!

Foto tregojnë një atmosferë të hareshme, dhe Anën që gëzon pamasë bashkë me vogëlushët e tjerë.

Previous ArticleNext Article