Flet për herë të parë ish e dashura e Stines: “Nuk ka pse bëhemi armiq“!!!!

Ishte një ndarje mjaft prekëse, e cila ndodhi në periudhën e festave të fundvitit, atëherë kur familjet zakonisht afrohen edhe më shumë. Që kur Stine e bëri publik lajmin e përfundimit të marrëdhënies së tij me partneren, Graciela, ajo vetë deri më tani kishte heshtur.

Këngëtari u tregua mjaft kavaljer në atë rast, e ndërsa shpehu keqardhjen për këtë situatë, e falenderoi ish-in për cdo gjë që kishin kaluar bashkë. Graciela së fundi vendosi t`I japë fund heshtjes dhe me lotë në sy është shprehur se pavarësisht të gjithave, nuk ka arsye përse ata ta shohin njëri tjetrin “si armik“, aq më tepër kur kanë edhe një vajzë bashkë.

Madje ajo shtoi se Stine e ka mbështetur përherë profesionalisht. Arsye e ndarjes së ciftit nuk është berë e njohur ende.

Previous ArticleNext Article