Ardit Gjebrea uron bashkëshorten për ditëlindje; e quan fati im!

Anila Gjebrea sot feston ditëlindjen, e ndër qindra urimesh mes miqve e familjarëve, më të ëmblit e kuptimplotët me siguri për të do të jenë fjalët e shpirtit dedikuar nga meshkujt e familjes, bashkëshortit Arditit dhe djalit Jon.


“Gëzuar ditëlindjen fati im”; ka uruar Ardit Gjebrea bashkëshorten në ditën e saj të shënuar, teksa vajza Anna po pret tortën.


Ndërsa Joni e quan mamin e tij shpirti i familjes në urimin e shkruar nën një foto ku ka dalë me mami Anilën.

Previous ArticleNext Article