Xhenifer Lopez mezi e duroi dhe vetë sfidën që shpiku me të fejuarin: sa mbaruan 10 ditë, iu vërsul këtij ushqimi!

Sfida e saj e 10 ditëve ( periudhë gjatë së cilës nuk duhen konsumuar karbohidrate e as sheqer), u përhap me shpejtësi në rrjetet sociale. Por ndonëse në pamje të parë nuk duket një sakrificë dhe kaq madhe, nuk qenka tamam ashtu. Edhe vetë aktorja, e cila është njëkohësisht dhe këngëtare, e tregoi  se mezi e kishte pritur fundin e këtyre ditëve.Me te përfunduar sfida, ajo dhe i fejuari Alex Rodriguez i janë lëshuar pizza-ve e petullave!!! Ajo e tregoi vetë përmes fotove të postuara në Instagram, ndërsa Alex tha se kjo sfida ishte e tmerrshme!!!

Previous ArticleNext Article