Lian është KOPJE e mami Vesës dhe kjo foto ‘na e mbylli gojën’

Vesa Luma ka krijuar kopjen e saj! Kjo na erdhi direkt në mendje sapo pamë fotografinë e publikuar (shih më poshtë) nga artistja Vesa Luma ku ajo kishte vendosur pranë një foto të sajën në fëmijëri dhe një të djalit Lian që në maj do të mbush 3 vjeç.

Me këtë foto jo vetëm ne por edhe komentuesit mbetën pa fjalë!

Si dy pika uji“, “Ngjan komplet me ty“, “Identikë“, “Sikur e ke nxjerr nga hundën“- janë disa nga komentet që i jaë bërë këngëtares dhe në biem plotësisht dakort!

Previous ArticleNext Article