Këndoi live me të atin: djali “yll“ i Andrea Bocellit, cmendi Italinë!!!

Andrea Bocelli me zërin e tij të mrekullueshëm i dha një tjetër aureolë festivalit të Sanremos për sa qëndroi në skenën e tij. Por risia e madhe qe fakti që këngëtari I madh performoi bashkë me të birin, Matteon.

Publikut megjithatë, ose të pakjtën një pjese të madhe të tij, I ka bërë përshtypje jo vetë talenti, por edhe pamja e të riut.

Revista Donna Moderna e ktheu në një mini-sondazh në faqen e saj online duke shtruar pyetjen: “A është Matteo Bocelli më I bukuri I Sanremo 2019“, dhe shumica e përgjigjeve ishin“Po“!!!!

Previous ArticleNext Article