Dy ish-et e Stines, bëhen bashkë dhe marrin pozë për foto!!!

Stine është vënë këto kohët e fundit në qendër të vëmendjes për dicka tjetër nga muzika e tij: në fund të vitit të kaluar, ai u nda nga partnerja, Graciela me të cilën kanë një vajzë 2 vjece, Estia. Nga deklatat publike që kanë bërë për njëri tjetrin megjithatë duket se ka qenë një ndarje paqësore. “Do të funksionojmë më mirë pa njëri-tjetrin”, pat shkruar Stine në Instagram.

Këngëtari ndërkohëe a pasur edhe një lidhje të gjatë me Roza Latin. Po edhe me të kanë mbetur miq.

E pikërisht moderatorja ka nxjerrë në  Instagram një foto me Gracielën e ka bërë tag edhe Stinen, ndërsa I thotë. “Shiko me kë jam”, dhe premton se këtë radhë  “Why Not” do të jetë mjaft interesant!!

Previous ArticleNext Article