Fifin e quajnë “ një copë mishi me dy sy“, këngëtari i del në mbrojtje….

Është përfolur prej kohësh mundësia e nje lidhjeje mes Fifit dhe Florit, dhe shkas për këto hamendësimë u bë nje videqo që qarkulloi në internet, ku të dy këngëtarët dukeshin mjaft të afërt me njëri tjetrin. Ata megjithatë e kaluan këtë situatë me shaka.

Por ndërkohë, në një bisedë private, Flori i është kthyer personit që e cilëson Fifin “ mish me dy sy“, duke i treguar ajo nuk është aspak e tillë.

Previous ArticleNext Article