10 yje të Hollivudit ( dhe të tjera) që i thonë “Jo“ botoksit!!!

Mbi yjet e Hollivudit dhe femrat e tjera të famshme, presioni për tu dukur të reja po rritet gjithmonë e më shumë; për këtë arsye, mjaft prej tyre dorëzohen përpara trysninë dhe i drejtohen kirurgjisë plastike, fillerave e botoksit. Por ka edhe të famshme që i kanë rezistuar deri më tani këtij tundimi e thonë se preferojnë rrudhat dhe plakjen e hijshme. Ja disa prej tyre:

Kate Winslet, 43 vjec

Meryl Streep, 69 vjec

Annette Bening , 40 vjec

Salma Hayek, 52 vjec

Brooke Shields, 54 vjec

Julia Roberts, 51 vjec

Julianne Moore, 58 vjec

Vanessa Paradis, 46 vjec

Christy Turlington, 50 vjec

Jodie Foster, 52 vjec

Previous ArticleNext Article