Bashkëshortja 21 vjecare e Vincent Cassel flet për Monica Belluccin!!

Lidhja e tyre është përfolur shumë: Vincent Cassel lidhi kurorë me Tina Kunakey, 31 vjet më të vogël, e presin një fëmijë bashkë. Aktori ndërkohë ka dy vajza, Deva dhe Leonie me ish bashkëshorten, Monica Bellucci, me të cilën qëndroi i martuar për 17 vjet.

Po cfarë mendimi ka Tina për Monikën? Modelja braziliane e tregoi këtë përmes një postimi në Instastory ku iu përgjigj pyetjes së një ndjekësi, që në fakt ishte më shumë një ngacmim. “A mendon se Monica Bellucci është e bukur?”, e pyeti ai, ndërsa Tina u përgjigj me germa kapitale “PO”!!

Previous ArticleNext Article