Natyrale apo me operacion, Almeda Abazi e paska ndarë mendjen për lindjen!

Pas gati dy muajsh duhet të jetë në sjelle djalin e saj dhe Almeda Abazi sigurisht, po shfrytëzon kohën për të menduar të gjitha detajet. E një prej e mjaft i rëndësishëm madje, është mënyra e lindjes.

Kohët e fundit, edhe nëpër botë, ka rritje të preferencës për lindjen cezariane, por sërish plot femra i qëndrojnë bindjes se lindja natyrale është më e mira. Ish Miss-I shqiptar është një prej tyre.

“Unë kam dëshirë të bëj një lindje normale, por cfarëdo të ndodhë deri në momentin e fundit është punë e Zotit“, ka shkruar ajo në Instatory; “ mjafton që fëmija të vijë shëndoshë e mirë!“.

Previous ArticleNext Article