Në çantën e Vesa Lumës: 2 gjëra s’mungojnë kurrë!

Këngëtarja Vesa Luma ka hapur çantën e saj për të treguar se çfarë mban brenda dhe se si është ‘gjendja’ aty.

Vesa ka treguar se ka dy gjëra të cilat i gjen gjithmonë në çantën e saj dhe janë të pandashme si: buzëkuqi dhe kuleta.

“Me një fjali ua përmbledh: çanta ime është gjëja më e rrëmujshme që kam, por fati që nuk e sheh askush brendësinë e saj. Përveç kuletës dhe buzëkuqit që e mbaj domosdoshmërisht dhe i vendos në xhepat e brendshëm, të tjerat janë fatura të blerjeve të përditshme që bëjnë rrëmujën më të madhe.”– thotë Vesa për blitz.al

Previous ArticleNext Article