Këtë ngjyrë fustani, vetëm një si Jennifer Lopez mund ta mbajë kaq mirë!

E ka treguar se ka nje lloj dobësie për këtë ngjyrë, të cilën jo shumë e preferojnë, sepse në fakt, edhe nuk i shkon të gjithëve! Por Jennifer Lopezit I rri mjaft mirë jeshilja-neon, ndaj dhe nuk ngurron ta përdorë.

Së fundi, në këtë ngjyrë kishte zgjedhur fustanin me të cilin u shfaq në programin: “ Jimmy Kimmel Live!“, kur foli për Shën Valentinin e parë me të fejuarin Alex Rodriguez, dhe tregoi sesi ai e kishte “mbytur“ me lule, cokollata e ëmbëlsira.

Paradite ndërkohë, ishte veshur thjeshtë, me një kostum gri e bluze të bardhë, por edhe atë lloj thjeshtësie e kishte thyer me syzet e diellit me xhama pasqyrë e këpucët më taka e lidhëse deri tek kyci!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article