“Receta“ e David Beckham për dobësim qenka e paparë!!!

Nëpërmjet llogarisë së tij në Instangram ish – lojtari, seks simboli David Bekam, në një story të publikuar është shprehur se ai çdo ditë bën 5 kilometra me vrap me djemtë e tij adoleshentë,  Romeo dhe Kruz duke i shoqëruar ata deri në derën e kolegjit.

“Ja pra duhen 3 milje për të arritur në kolegj”, ka thënë ish –futbollisti duke e përfunduar me shprehjen “Ju lumtë fëmijë!”Kjo si përgjigje për të gjithë të apasionuarit e familjes Bekam, ku Viktoria cilësohet si e fiksuara me formën fizike dhe palestrën. Por, në këtë rast, as babai nuk mbetet pas.

Previous ArticleNext Article