Të jesh gjyshe e në këtë shtet është kënaqësi e dyfishtë!

Dashuria dhe përkujdesja e gjyshërve ndaj nipërve e mbesave është e pakusht!
Lidhja e ngushtë që prindërit e prindërve krijojnë me të vegjlit e shtëpisë (e kjo lidhje qëndron e tillë deri në fund të jetës) është shumë e rëndësishme për rritjen e shëndetshme.


Por në Suedi duket se gjyshërit që kujdesen për nipërit krahas kënaqësisë shpirtërote, shteti ka menduar t’u japë atyre edhe një vlerësim monetar.

Projekti më i ri i qeverisë Suedeze do të vendosë një pagë mujore prej 700 eurosh për gjyshërit që kujdesen për nipërit e mbesat, dhe nëse ata i mbajnë në shtëpinë e tyre kësaj vlere do t’i shtohet edhe 100 euro!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article