Mbretëresha e Spanjës duket si Barbie në mbrëmjen gala ( dhe cfarë trupi)!!!

Darkën e pritjes në nder të presidentit të Perusë, Mbretëresha e Spanjës, Leticja I ka çuditur të gjithë me sharmin e saj prej princeshe. Me një fustan përrallor “Të njëmijë e një netëve”, Leticja ka dashur të kthejë magjinë dhe atmosferën e përrallave të Disney-t.

Por jo të gjithë e kanë vlerësuar këtë “look” të mbretëreshës së Spanjës. Duke akuzuar se duket si një kukull Barbie, disave iu duk e ekzagjeruar.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article