Bieta Sulo gjen sozinë e saj dhe ngjashmëria është e ‘frikshme’!

Thonë se çdonjëri prej nesh e ka sozinë e tij diku nëpër botë. E nëse për njerëzit e thjeshtë, mundësia që të takojnë një ditë identikun e tyre është pothujse zero, për të famshmit është më e thjeshtë.

Ja, p.sh Bieta Sulos dikush i ka çuar në inbox foton e një aktoreje indiane që quhet Neha Sharma, e cila është identike me moderatoren shqiptare.

Sulo nuk ka nguruar ta ndajë mesazhin me ndjekësit e tjerë, duke bërë edhe një ‘poll’ nëse vajzat ngjajnë me të vërtetë apo jo. 90% e tyre (ku bëjmë pjesë edhe ne) mendojnë se Po, Bieta dhe Neha ngjajnë me të vërtetë shumë.

Sa kuriozë do të ishim të njihnim edhe ne sozinë tonë!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article