Gëzuar ditëlindjen Diva!! Sharon Stone mbushi 61 vjeç!!

Sharon Stone mbush 61 vjeçe! Një bukuri pa moshë kjo e Sharon Stone-it, e cila ka dashur ta kalojë pa zhurmë këtë ditë.Asnjë festë, asnjë post në Instagram. Aktorja ka preferuar që ditëlindjen ta kaloi pranë miqve më të afërt, pa u shqetësuar nga mediat dhe ardhuruesit e shumtë. “Të qenurit Sharon Stone, është një nga gjërat që kam bërë në jetë. Dhe sigurisht nuk është e vetmja gjë që dua të bëj…” ka deklaruar ajo para disa ditësh.

 

Previous ArticleNext Article