Pasarelat më të para dhe koleksionet më të kërkuara nga javët e modës së 2019!!!

Fillimi i vitit 2019 do të mbahet mend për humbjen e një nga ikonave më iluminuese të modës, Karl Lagerfied-it. Megjithatë koleksionet e fundit të tij mjeshtrit për shtëpitë e modës Fendi dhe Chanel do të cilësohen si koleksionet më të shitura dhe të kërkuara.Sipas revistes “Vogue”, Chanel gjithmonë ka qenë në listën e 5 sfilatave më të ndjekura, kurse Fendi shpeshherë nuk ka hyrë në këtë listë. Vizioni i Lagerfeld-it për të ndryshuar të ardhmen ishte testamenti më i mirë, që mbreti i stilit i bëri kësaj industrie, e cila padyshim që do ta ndjejë mungesën e tij.Kur flasim për industrinë e modës, kemi të bëjmë me shifra marramendëse.

ChanelNumri  i vizitorëve: 116,639 vetë

Renditja në sezonin e fundit: 2

Gucci

Numri  i vizitorëve: 79, 192 vetë

Renditja në sezonin e fundit: 4

Saint Laurent

Numri  i vizitorëve: 75, 420 vetë

Renditja në sezonin e fundit:7

Celine

Numri i vizitorëve: 74, 815 vetë

Renditja në sezonin e fundit e para.

Prada 63,742 vizitore, nje sukses

Fendi

Numri i vizitorëve: 59, 198 vetë

Previous ArticleNext Article