Make up natyral, ose edhe ujë e sapun fare, Arilena Ara na tregon se e thjeshta, është më e bukura!!!

Në kohën e operacioneve plastike dhe luftës për një pamje sa më tërheqëse me cdo kusht, natyralja po lthehet në dicka të rrallë, por mbetet gjithmonë tejet e vlerësuar. Ndonëse është një vajzë shoëbizzi- Arilena Ara e ka treguar se tendenca e saj është gjithmonë ajo natyrale, dhe efektin e ka maksimal!!! Këngëtarja shkëlqen edhe pa make up te ngarkuar, e madje dhe në foto si kjo ku shfaqet krejtësisht ujë e sapun!Previous ArticleNext Article