Riciklimi fantastik që Kate Middleton i ka bërë fustanit të saj Alexander Mcqueen!!!

Me rastin e eventit të përvitshëm, dukesha u shfaq me një fustan të cilin e kishte veshur dhe para dy vjetësh. Të cilit megjithatë I kishte bërë një modifikim të vogël, duke e bërë edhe më në linjë më natyrën e veshjes që kërkonte rasti. Fustanin e gjatë të zi me lule delikate të cilin e mbajti në cerëmoninë e cmimeve Bafta ajo ka zgjedhur ka ndryshojë pak: në 2017-tën ishte me mëngë të ulura e dekolte më të zbuluar, tani e ka mbyllur ca e i ka vënë mëngë. Ide interesante, po nuk po e ndajmë dot si duket më bukur!Previous ArticleNext Article