Si duket Almeda Abazi në fundin e shtatzanisë, pamjet i nxorri ajo vetë!!!

Pritja e ëmbël e Alemda Abazit është drejt fundit; vetë ish Missi rrëfeu në rrjetet sociale se ka hyrë në muajin  e tetë të shtatzanisë. Nuk vonon pra dhe shumë. Por ndërkohë kureshtja është e madhe për të parë sesi duket tani bukuroshja shqiptare. Në fakt, ajo vetë u ankua përpara disa kohësh se kishte shtuar peshë, por nga pamjet që hodhi së fundi nuk shohim ndonjë gjë të madhe. Përkundrazi, duket mjaft në formë!!!Previous ArticleNext Article